(in afbouw) Hoofdzetel TVH Waregem

Brandveilige en akoestisch optimale parkeerkelder


Het ontwerp, van de nieuw uit te breide hoofdzetel van TVH, gemaakt door het gerenommeerde architecten- en ingenieursbureau D'Hondt Beyens Goesaert BVBA, en de bouw, uitgevoerd door Alheembouw, zorgen voor een indrukwekkende ervaring.

Brandveiligheid is een cruciale factor bij het ontwerp van elke parkeerkelder. Met Sterlit 2L SW A2 panelen hoeft u zich geen zorgen te maken over de verspreiding van brand in geval van een noodsituatie. Deze panelen voldoen aan de hoogste brandveiligheidsnormen en zijn geclassificeerd als A2-s1, d0 volgens de Europese normen. Dit betekent dat ze niet bijdragen aan het verergeren van een brand en nauwelijks rookontwikkeling veroorzaken.
Naast brandveiligheid bieden de Sterlit 2L SW A2 panelen ook akoestische voordelen. Door hun absorberende eigenschappen verminderen ze de nagalm en reflecties in de parkeerkelder. Dit zorgt voor een prettige geluidsomgeving waarin bezoekers zonder afleiding kunnen parkeren en zich kunnen verplaatsen.

Hoe worden deze Sterlit panelen zo strak op de plafonds van de parkeerkelder gemonteerd? Dankzij de innovatieve, onopvallende, STXB betonschroeven, strak gemonteerd door Domus Pro. Deze schroeven kunnen discreet worden geïnstalleerd, waardoor de visuele aantrekkingskracht van het plafond behouden blijft. Het resultaat is een esthetisch zeer aantrekkelijke afwerking, vooral als men ook het lijnenspel van het speels en fel gekleurde leidingwerk in ogenschouw neemt.

Architect: D'Hondt Beyens Goesaert BVBA

Projectinformatie

Klant
Domus Pro
Vraag
Brandveilige oplossing
Bijzonderheden
BREEAM
Product
Sterlit 2L SW A2
Vezel
Fijne vezel
Kleur
Naturel-crème
Afwerking
STXB betonschroeven

Meer weten?

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze Sterlit houtwolcementplaat of combipaneel voor uw project? Of heeft u vragen over de juiste verwerking of montage van Sterlit houtwolcementplaten? Onze productspecialisten helpen u graag verder.